Salvatio Push

Lavet af kvinder for alle

Nødknap og social redningsapp, der forbinder dig til et samfund af respondenter, der potentielt kan redde dit liv eller dine kære.

Sindsro

Med Salvatio Push er du aldrig alene. Tryk en gang for at advare dit samfund, tryk to gange for at afbryde alarmen, eller tre gange, hvis dit liv er i fare.

Social redning

Brug Salvatio Push på dit tøj, opbevar det i lommen eller læg det i din bil. Underret familiemedlemmer, venner eller hele samfundet i tilfælde af fare.

Personlig sikkerhed

Salvatio Push handler om hurtig og intelligent reaktion i nødstilfælde. Vores AI arbejder konstant på at forbedre din personlige sikkerhed.

Sådan fungerer systemet

Salvatio Push forklarede i 3 enkle trin.

Tryk på knappen

Du trykker på knappen, når du er i fare for at underrette dit samfund om respondenter.

Advarselssamfund

Fællesskabet får en underretning med din nøjagtige placering, når en alarm udløses.

Afventer svar

Respondenter kommer til din hjælper, mens de hjælper myndighederne og sparer værdifuld tid.

Funktioner

Høj kvalitet

Salvatio Push er smukt designet og holdbart. Knappen leveres med 5 års garanti, og stroppen kan ændres for at få adgang til ethvert outfit eller lejlighed

Faldsensor

Vores indbyggede faldsensor registrerer enhver form for fald og advarer automatisk dine kontakter efter 120 sekunder, hvis der ikke registreres nogen yderligere bevægelse.

Vandtæt

Salvatio Push Aktiv er designet til udendørs og aktive brugere, der har brug for en ekstra følelse af sikkerhed i farlige situationer og fjerntliggende steder.

Enkel opsætning

Download bare Salvatio Push-appen, og par den med din smartphone - så er du klar til at gå. Tryk en gang for at advare dine kontakter og to gange for at afbryde alarmen.

Diskret design

Salvatio Push er let at skjule under dit tøj eller i en lomme. Programmer dine egne push-sekvenser for at underrette dine kontakter i tilfælde af et angreb eller et fald.

Advarselssystem

Salvatio Push AI samler oplysninger om overfald på et opdateret globalt kort i realtid, der underretter brugerne om at komme ind eller forlade farlige områder.

0
Sprog
0 m
Bluetooth 5.1 rækkevidde
0
lande

Salvatio Push kan reducere ventetiden til at modtage assistance eller lægehjælp drastisk.

Salvatio Push App

Tilmeld dig nu og hjælp os med at vokse samfundet

Multi-sprog

Nødkontakter

Push-sekvenser

Svarkort

Let at bruge

GPS-meddelelser

Salvatio samfund

Tilmeld dig for at blive en responder

Hjælp os med at vokse Salvatio-samfundet. Støt dit lokale samfund ved at tilmelde dig nu.

Snart tilgængelig

Del med os

Vi har brug for dine historier for at forblive innovative

Undersøgelse

Er du blevet overfaldet? Udfyld vores anonyme undersøgelse for at hjælpe med at styrke de forebyggende data bag platformen.

"Jeg vil bare sove. Hele pointen med ikke at tale om det, at tavle hukommelsen, er at få det til at forsvinde. Det vil det ikke."

#oneinthree

Kontakt

CVR:39220407