Globalt risikokort

Alle hændelser kortlægges på vores globale risikokort for at underrette brugere, der kommer ind og forlader farlige områder. Hjælp os med at generere endnu mere forebyggende data ved at tage vores undersøgelse.

Overfaldet fordeling rundt om i verden

Hvis du har oplevet seksuelt misbrug, er du ikke alene!

Seksuelt overgreb og seksuelt misbrug kan være katastrofalt for mental og fysisk sundhed. Overlevende har en øget risiko for depression, angst, posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og stofbrugsforstyrrelser. Folk kan støde på seksuelt misbrug i forskellige situationer - med en fremmed på en fest, på dit arbejdssted, med en langsigtet romantisk partner. Uanset situationen er en ting altid sandt: det er aldrig offerets skyld. Salvatio-kortet viser fordelingen af ​​angreb over hele verden. Hvert sted på dette kort viser en ubehagelig oplevelse, der skete med andres datter, andres mor, andres kone, andres nabo. Hvis du har oplevet seksuelt misbrug, er du ikke alene. Hjælp os med at gøre verden til et bedre og mere sikkert sted. Dataene indsamles gennem den anonyme undersøgelse.

Undersøgelse

Hjælp os og andre kvinder med at oprette forebyggende data

Er du blevet overfaldet? Udfyld vores anonyme undersøgelse for at hjælpe med at styrke de forebyggende data bag platformen.

Seksuel vold er udbredt og systemisk over hele verden. Der er ingen lande, hvor mennesker lever fri for truslen, og intet køn eller gruppe mennesker er undtaget fra dens destruktive virkninger. Ifølge den seneste prævalensundersøgelse, der dækker hele EU, har FRA-undersøgelsen (2014) om vold mod kvinder, en ud af ti kvinder i EU (11%), oplevet en eller anden form for seksuel vold fra en alder af 15. En hos 20 kvinder i EU (5%) er blevet voldtaget efter 15 år. FRA vurderer, at dette svarer til over 9 millioner kvinder i EU, der er blevet voldtaget siden de var 15 år. FRA-undersøgelsen fra 2014 indeholder nogle nyttige data om rapportering af seksuelle voldshændelser til politiet i EU-medlemsstater, med den laveste rapporteringsrate registreret i Danmark og Finland (7%) og den højeste (27%) i Cypern, EU-gennemsnittet er 14%. Undersøgelsen viste, at overlevende rapporterede den mest alvorlige hændelse af seksuel vold med intim partner til politiet i 15% af tilfældene og den mest alvorlige hændelse af ikke-partner seksuel vold i 14% af tilfældene. Cirka en fjerdedel af de overlevende indikerede, at skam eller forlegenhed var grundene til ikke at rapportere de mest alvorlige hændelser med seksuel vold til politiet eller nogen anden organisation. Udbredelsen af ​​seksuel vold mod kvinder fra 15 år, EU (2014)
1 ud af 3 oplevede fysisk og / eller seksuel vold
1 ud af 10 (11%) oplevede seksuel vold
1 ud af 20 (5%) blev voldtaget Ca. 9 millioner kvinder mellem 18 og 74 er blevet voldtaget
6% oplevede et forsøg på voldtægt
Der har været mere end 1 gerningsmand i næsten 1 ud af 10.

Salvatio samfund

Tilmeld dig for at blive en responder

Hjælp os med at vokse Salvatio-samfundet. Støt dit lokale samfund ved at tilmelde dig nu.

Kontakt

CVR:39220407